Проблемът е, че съм от Русе, а тук не знам дали има кадърни хора, които да се справят добре. Ремапа си е пипкава работа и със сигурност не бих си дал колата на който и да е. Но пък какъв проблем да е, ако трябва ще бягам до София (така или иначе имах готовност за Пловдив с madness-a). И 2-та града са ми еднакво далеч горе-долу.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ремап JTD?
Collapse
X
-
И аз така знам, затова се надявам колегите да ме насочат към правилния човек, без значение в кой град е. Ако трябва и повечe път ще бия. Тъкмо ще е и по-интереснo на връщане.Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 hp
GOLF MK3 1.9 TDI 110HP + remap (140 hp)
Comment
-
Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщениеКолко от изброените имат дино?Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 hp
Comment
-
За 25-30 коня няма да има проблем.
Разбира се дизелът не е рейсинг автомобил, но и както се каза "напъва ли се много автомобила" какъвто и да е ще дойде бързо време за ремонти...
Просто не трябва да се натиска с ряз до дупка газта на ниските обороти.
А който иска рейсърки автомобил = бензин + някои тунинги за ХХХХ лева или за ХХХХХ...Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщениеПросто не трябва да се натиска с ряз до дупка газта на ниските обороти.Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщениеКолко от изброените имат дино?Първоначално публикувано от sollider Покажи съобщениеИ мен това ме интересува. Ще ми е интересно да се мине тест преди и след.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от sollider Покажи съобщениеТова след ремапа ли не трябва да се прави или принципно не е желателно? И какво разбираш под "ниски обороти", понеже от 1500 нагоре колата поема без да се дави и мъчи.
Пример: При изпреварване е по-здравословно за маховика да върнеш една надолу и да дадеш цялата газ, от колкото да смачкаш педала на 5-та от 1700 оборота да речемИ в двата случая мотора има сила и ще изпревариш, но в единия случай му взимаш акъла на маховика, докато в другия го "щадиш" доста повече
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Ясно, и това ще го имам предвид. Не че ми се е налагало да го правя често, но при извънградско каране, и то при катерене на баири, се е случвало при изпреварване да смачкам газта на 5-та при 80 км/ч и понеже не съм имал проблеми с недостиг на мощност, не съм връщал предавки надолу и не съм се замислял, че по този начин може да вредя на нещо.
А относно ремапа вероятно работата ще я бъде, та засега се колебая между София, Пловдив и Варна.Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 hp
Comment
Comment